Ved bibliotekar Mona Ekelund, Østfold fylkesbibliotek.

Hva er blitt skrevet om julen opp gjennom årene? Her får publikum noen julelitterære smaksprøver, med tekster fra de tidligste tider til den postmoderne jul. Foredraget har som mål å gi en litt tidlig julestemning, bringe videre gode tekster samt svare på hvorfor disse fortellingene fremdeles betyr så mye for folk.

Takk til alle som kom på foredraget 21.11. Passet det ikke kan du se hvilke bøker Mona snakket om i listen under. Noen av bøkene kan leses gratis fra Nasjonalbibliotekets sider bokhylla.no