PressReader er en digital tjenester hvor du kan lese over 5000 aviser og blader fra over 100 land, på over 60 forskjellige språk. De kan leses på nettbrett, smarttelefon eller pc. Normalt er denne tjenesten kun tilgjengelig ved at du oppsøker biblioteket for å få tilgang via trådlåst nettverk, deretter må du innom biblioteket hver 7. dag for å ha fortsatt tilgang.
Men på grunn av den spesielle situasjonen vi er i GJØRES NÅ DENNE TJENESTEN TILGJENGELIG HJEMMEFRA UTEN AT DU BEHØVER Å VÆRE INNOM BIBLIOTEKET.
Bruker du nettbrett eller mobil for å lese, må du ha installert appen PressReader. Den finner du i App Store eller Google Play.

For å få eller fornye tilgang til PressReader hjemmefra må du logge deg inn i MappaMi med lånenummer og PIN/passord, eller bruke Bibliofilappen.
I menyen til venstre vil du finne valget Digitale tjenester, under der finner du valget PressReader, og deretter Gå til PressReader.

I Pressreader finner du flere norske aviser, blant annet Aftenposten og Dagbladet.

Ta kontakt på bibliotek@rade.kommune eller Facebook/Messenger om du lurer på noe!