Appen «Bookbites Bibliotek» kan brukes på nettbrett og telefoner som bruker operativsystemene Android eller iOS (Apple).

Kom i gang:

1. Last ned appen Bookbites fra Google Play eller App Store
  2. Opprette en bruker og velg ett passord. Du kan registrere deg med ident på Facebook, Google eller e-postadresse.
  3. Logg deg inn med lånernummer og PIN-kode fra biblioteket
  4. Velg Råde kommune i Bookbites

I Bookbites vil du kunne låne, reservere og lese flere tusen bøker og 400 e-lydbøker! Merk at du kun kan ha 4 lån samtidig og at det er 21 dagers lånetid. Reserveringer og lån i eBokBib vil dessverre ikke «følge med» over i Bookbites.